Forhandlere af Luftbobler

Her finder I de forskellige muligheder, I har for at få fingrene i Luftbobler. Køb Luftbobler, lån den på biblioteket eller kontakt mig og lad os finde en løsning i fællesskab.

BESTIL BOGEN NU
ANMELDELSER
MERE OM BOGEN

BOGHANDLERE

Bogen kan bestilles hjem i alle landets boghandlere, hvis den ikke allerede står på hylderne, hvilket den i hvert fald gør i Svendborgs boghandlere.

Ydermere kan den findes på diverse webshops, herunder Arnold Busck, Saxo, GuccaBogreolen og selvfølgelig mit forlags bogshop. På nettet kan I desuden købe den som e-bog via selvsamme sidder.

SIGNEREDE EKSEMPLARER

Ønsker I en signeret pakke luftbobler i jeres postkasse til jer eller en ven, sender jeg gerne en af sted. Kontakt mig blot gennem Instagram, Facebook eller mailformularen her.

BIBLIOTEKER

Vil I ikke have pengene op af lommen, kan LUFTBOBLER nu også lånes på de danske biblioteker. Hvis den ikke allerede står på jeres lokale folkebibliotek, og I ønsker at støtte min udgivelse, kan I bede bibliotekaren bestille den hjem – det ville jeg være meget taknemmelig for. I kan også blot bestille den hjem fra dens nuværende plads via bibliotek.dk som bog her eller e-bog her.

UNDERVISNINGSBRUG

Luftbobler er en digtsamling, der spænder fra de klassiske kryds- og bogstavrim til mere eksperimenterende, moderne og minimalistiske ordsammensætninger. Samtidig beskæftiger den sig med højaktuelle emner om at være ung i Danmark med de udfordinger, det for mange medfører.

Bogen siver altså jer undervisere muligheden forat få relevant lyrik på skemaet og samtidig italesætte de svære sider af ungdommen, en alt for stor del af jeres elever kæmper med.

Derfor kan I spare 35% på indkøb af et klassesæt ved at kontakte Forlaget Forfatterskabet. Desuden tilbyder jeg dertil et supplerende foredrag, som I kan læse mere om her.

PRISER

LUFTBOBLER koster som udgangspunkt 149,- kr, dog fastsætter de enkelte butikker selv prisen og kan lave tilbud, så kig forbi din lokale boghandel. Her har jeg fundet en side, der viser, hvad bogen og fragt koster på diverse sider – og den er flere steder sat ned.

SMUGKIG

Vil I have et smugkig, inden I investerer i LUFTBOBLER, kan I under hashtagget #LMluftbobler på Instagram finde uddrag fra diverse af digtsamlingens digte.

Derudover har jeg delt en håndfuld af bogens digte samt en masse andre i passende indlæg på min blog – dem kan I gå på opdagelse i her.

Skal I lige skimme bogen på biblioteket, vil jeg anbefale jer at læse disse fem digte først og fremmest:

FLAMMEHAV (25)
URET GRÆDER (39)
STJERNERNE FALDER (83)
KÆRE DU (85)
DEN DAG MIN PLADS STÅR TOM (104)

I kan også få et smugkig ind i processen bag om bogen i form af blogindlæg, radiointerviews med mere, som jeg har samlet til jer her.

God læselyst!
Laura Mikkelsen