Læserne skriver

En digtsamling af de sjældne. En af dem der gør godt. Og ondt. Jeg har aldrig læst angst skildret så ærligt og brutalt, men pænt.

– @ceciliemoniquer; læs den fulde anmeldelse her.

KØB LUFTBOBLER

Hvis ikke du har læst den, skal du gøre det, den giver et fantastisk indblik i hvordan det er at leve med angst, og hvordan nogle dage er meget dårlige, andre lidt bedre og nogle gode, men man ved det aldrig, før dagen er slut. 

– 6 ud af 6 stjerner fra Katrines Bogreol; læs den fulde anmeldelse her.

I min egen angstprocess er jeg i hvert fald blevet en del mere bevidst om, at sætte ord og billeder på min situation.

– 5 ud af 5 stjerner fra @digter_cecilie_casper; læs den fulde anmeldelse her.

Jeg elsker når forfatteren kan række ud gennem sin bog, og holde mig i hånden, mens jeg læser. Den følelse fik jeg, og havde jeg hele vejen igennem “Luft bobler”

– 5 ud af 5 stjerner fra @malokobooks; læs den fulde anmeldelse her.

Man mærker tydeligt, at der er lagt så meget hjerte i hvert et digt, at det ofte også lige skal bundfælle sig, når man har læst et – ordene rummer meget mere end som så, og denne digtsamling er et perfekt eksempel på, hvilken magi ord kan skabe.

– 4 ud af 5 stjerner fra Helene Hasseriis Holten; læs den fulde anmeldelse her.

Digtene efterlader os med håbet om, at den unge forfatterinde (og andre angstfyldte mennesker) må komme helskindede ud af de indelukkede, klaustrofobiske og tankefyldte luftbobler.

– 3 ud af 5 stjerner fra Anette Riis; læs den fulde anmeldelse her.

LÆS MERE OM BOGEN

[…] bogen her har gjort så meget indtryk på mig, hun har fejeret benene væk under mig, og få tårerende frem i min øjne, det sker så sjældent at jeg bliver rørt på den måde […]

– 5 ud af 5 stjerner fra Marion Kielskov; læs den fulde anmeldelse her.

Giv den til en, der mangler ord for sin egen tilstand, måske særligt et ungt menneske.

– @stemmeristuen; læs den fulde anmeldelse her.

“Jeg har med lige mængde af begejstring, berøring og dybtfølt beundring for din sans for at skrive billedligt, præcist og legende med sproget samtidig med og noget, der er så personligt og også tabubelagt.”

“”Luftbobler” er en rørende og tankevækkende digtsamling.”

“En rørende og intens digtsamling som er ude nu.”

“Jeg er sikker på, at dine digte taler ind i mange unges tanker og følelser, og at de ved at læse dine ord, vil føle en samhørighed og en taknemmelighed over ikke at være alene med “alt det svære”, som fortsat er tabuiseret i vores Instagram-verden, hvor perfektheden hyldes som aldrig før.”

“Det er noget af det smukkeste jeg har læst, og det rammer dybt.”

“Denne digtsamling er gennemført, dybsindig og helt klart anbefalelsesværdig!”

“Som kommende psykolog (og som menneske i det hele taget) er jeg dig så taknemmelig for at åbne op og give os andre muligheden for at forstå, hvordan det har været, og er, at være dig.”

FIND FORHANDLER

Rigtig god læselyst!

Laura Mikkelsen